top of page
Εκπαιδευτική Ένωση, μαζί μας μπορείς

| Ι.ΙΕΚ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ | ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ2 | ΜΑΘΗΣΗ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ | ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ | ΑΘΗΝΑ | ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ | ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ | 

Μάθε για την Ένωση

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ

ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ
Είσαι ό,τι σπουδάζεις
Η «Εκπαιδευτική Ένωση», προσανατολισμένη στην ποιότητα και στην υψηλού επιπέδου επαγγελματική κατάρτιση, αποτελεί πρότυπο στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης και κατάρτισης.
Το Ι.ΙΕΚ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ και το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, προσφέρουν σύγχρονα προγράμματα σπουδών, σε περιζήτητους τομείς, συνδεδεμένους με τις τάσεις της αγοράς, εξασφαλίζοντας άμεση απορρόφηση των αποφοίτων.

Οι καταρτιζόμενοι ολοκληρώνουν τις σπουδές τους σε ένα φιλικό, δημιουργικό και ανθρωποκεντρικό περιβάλλον μάθησης, με κέντρο τον σπουδαστή.

Η ποιότητα των σπουδών και το υψηλό επίπεδο επαγγελματικής κατάρτισης, σε συνδυασμό με την εξασφαλισμένη πρακτική άσκηση σε συνεργαζόμενες κορυφαίες επιχειρήσεις, αποτελούν τα καλύτερα εχέγγυα για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία.

Παράλληλα, μέσα από ολοκληρωμένες εκπαιδευτικές δραστηριότητες και δωρεάν παροχές όπως επιμορφωτικά σεμινάρια, ημερίδες, διαλέξεις, αλλά και άλλες κοινωνικού και πολιτιστικού χαρακτήρα δραστηριότητες, οι καταρτιζόμενοι και οι απόφοιτοί αποκτούν μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα και γίνονται περισσότερο ανταγωνιστικοί στην αγορά εργασίας.

Οι εγκαταστάσεις της Εκπαιδευτικής Ένωσης, βρίσκονται στην καρδιά της Αθήνας, στο Σύνταγμα, σε ένα χώρο προσεγγίσιμο απ’ όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, καθιστώντας την πρόσβαση των σπουδαστών του ιδιαίτερα εύκολη.

Το Ι.ΙΕΚ ΕΝΩΣΗ (αναγνωρισμένο από Γ.Γ.Δ.Β.Μ. / Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., Αρ. Αδείας ΙΕΚ 156127/Κ1/20-9-17, ΦΕΚ 3360/Β'/22-9-17),  προσφέρει αναγνωρισμένη επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση, που οδηγεί τους αποφοίτους του στην απόκτηση ενός ισχυρού κρατικού διπλώματος, εναρμονισμένο με το Εθνικό Πλαίσιο Προσόντων, που εξασφαλίζει την είσοδό τους στην αγορά εργασίας δυναμικά και ανταγωνιστικά.

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2, αδειοδοτημένο από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., Επίσημο Φορέα του Υπουργείου Παιδείας (Κωδικός αδείας: 192083980), προσφέρει σύγχρονα προγράμματα κατάρτισης και επιμόρφωσης, προσαρμοσμένα στις ανάγκες της αγοράς εργασίας.

Τα περισσότερα από τα προγράμματα αυτά, διάρκειας από 30 ώρες ως 500 ώρες, προσφέρονται και εξ αποστάσεως, μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα της σχολής μας, που είναι φιλική προς το χρήστη, προσαρμοσμένη στις ανάγκες των ενηλίκων εκπαιδευομένων.

Η παροχή επιπλέον προγραμμάτων μάθησης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στα πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια της σχολής μας, καθώς και το μηνιαίο πρόγραμμα σεμιναρίων, αποτελούν έναν ακόμη παράγοντα που βοηθά την επιτυχή προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη των σπουδαστών και των αποφοίτων μας.

Στη σχολή λειτουργεί επίσης Γραφείο Πρακτικής Άσκησης και Γραφείο Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού, για περεταίρω στήριξη και βοήθεια.

Το υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης που μας χαρακτηρίζει, σε συνδυασμό με την φιλοσοφία που διαθέτουμε για την παροχή υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης σε όλες τις κοινωνικές ομάδες αποτελεί τον βασικό λόγο ύπαρξης και το εφαλτήριο της επιτυχίας μας.​

Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να ανακτήσετε γενικές πληροφορίες που αφορούν στη φοίτησή σας σε κάθε μία από τις ειδικότητες που παρέχονται.

Το Ι.ΙΕΚ "ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ" είναι αναγνωρισμένο από Γ.Γ.Δ.Β.Μ. / Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., Αρ. Αδείας ΙΕΚ 156127/Κ1/20-9-17, ΦΕΚ 3360/Β'/22-9-17

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2 "ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ"  είναι αδειοδοτημένο από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., Επίσημο Φορέα του Υπουργείου Παιδείας (Κωδικός αδείας: 192083980)

Teamwork
logo-trancp.png

Μαζί μας μπορείς.

Teamwork

Η φιλοσοφία μας

Μαζί μας μπορείς.

Το σήμα μας
Το "Ε", κοινό αρχικό γράμμα στην ονομασία Εκπαιδευτική Ένωση, ολοκληρώνεται οπτικά με την προσθήκη του συμβόλου της έγκρισης και της επιτυχίας. 
Παρομοίως, η αποστολή της Εκπαιδευτικής Ένωσης ολοκληρώνεται με την επιτυχία των σπουδαστών μας και την προσωπική και επαγγελματική εξέλιξή τους.
Το σήμα μας πλαισιώνεται από ένα κύκλο, το σύμβολο της ολοκλήρωσης. Αναλόγως, οι σπουδές στην Εκπαιδευτική Ένωση έχουν σαν στόχο την προσωπική ολοκλήρωση και καταξίωση μέσα από την αυτοπραγμάτωση που π
ροσφέρει η συστηματική προσωπική καλλιέργεια και η ανάδειξη των ατομικών δεξιοτήτων, κλίσεων και ικανοτήτων.

Κοντά σε όλους

Η συνεχής εξέλιξη είναι ένας παγκόσμιος κοινός τόπος. Πιστεύουμε ότι όλοι πρέπει να έχουν πρόσβαση σε μια εκπαίδευση που παρέχει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που απαιτούνται για την ενεργό συμμετοχή σε έναν ταχέως εξελισσόμενο κόσμο. Αυτό το όραμα συμβολίζει η τοποθεσία των εγκαταστάσεών μας στο πιο κεντρικό σημείο της πρωτεύουσας, στην πλατεία Συντάγματος - το πιο προσβάσιμο σημείο από όλη την Αθήνα.

Ταυτόχρονα, οι ειδικότητές μας, τα προγράμματα σπουδών μας, οι εκπαιδευτές μας, το διοικητικό προσωπικό μας, οι σπουδαστές μας και το δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων που απασχολούν τους αποφοίτους μας, όλα συμβάλλουν στη μοναδική ποιότητα της εκπαίδευσής μας, η οποία  είναι προσβάσιμη σε όλους και αυτό εκφράζει το μήνυμά μας: "Μαζί μας μπορείς!"

Teamwork
logo-trancp.png

Μαζί μας μπορείς.

Η φιλοσοφία μας
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
cropped-LOGO-CSCL-5.png

COUNTESS SOFIA COLLEGE LONDON

Η συνεργασία μας προσφέρει στους σπουδαστές μας την ευκαιρία να πιστοποιήσουν τις σπουδές τους από ένα πραγματικά βρετανικό κολλέγιο. Αυτό ενισχύει τις ευκαιρίες των μαθητών στο εργατικό δυναμικό, ανοίγοντας περισσότερες πόρτες για ένα λαμπρό μέλλον σε όλο τον κόσμο. Προσφέρει στους σπουδαστές μας την ευκαιρία να υποβάλουν αίτηση καθώς και να προωθηθούν σε διεθνείς εταιρείες και να κερδίσουν υψηλότερους μισθούς.

 ΟΙ  ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΙ  ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ  ΜΑΣ

24γράμματα

Εκδοτικός Οίκος

Η συνεργασία της Εκπαιδευτικής Ένωσης με τις εκδόσεις 24γράμματα παρέχει στους σπουδαστές τη δυνατότητα να έρθουν σε άμεση επαφή με τον κόσμο των εκδόσεων, να γνωρίσουν το πραγματικό περιβάλλον εργασίας και να τους δοθούν νέες ευκαιρίες και περισσότερες προοπτικές για άμεση ένταξη στην αγορά εργασίας.
Ο εκδοτικός οίκος παρέχει εξειδικευμένα workshop με τους συγγραφείς, επιμελητές, μεταφραστές και διορθωτές του, καθώς και εξασφαλισμένη πρακτική άσκηση στις ειδικότητες "Δημιουργική Γραφή" και "Λογοτεχνική Μετάφραση, Διόρθωση και Επιμέλεια Κειμένων". Στους αποφοίτους παρέχεται η δυνατότητα μόνιμης συνεργασίες με τον εκδοτικό οίκο και δυνατότητα έκδοσης των έργων τους.
Οι εκδόσεις 24γράμματα εδρεύουν στο Χαλάνδρι και εκδίδουν ανά έτος περίπου 70 τίτλους όλων των θεματικών ενοτήτων (πεζογραφία, ποίηση, θέατρο, μελέτες, εκπαίδευση και παιδική λογοτεχνία). Διαθέτουν ακόμη αίθουσα Τέχνης, όπου παρουσιάζονται βιβλία, δίδονται διαλέξεις, μουσικές θεατρικές εκδηλώσεις, εκθέσεις ζωγραφικής κ.ά. Ως σήμερα έχουν εκδοθεί περισσότεροι από 420 τίτλοι έγκριτων Ελλήνων και ξένων συγγραφέων. 
Αξιοσημείωτες είναι οι συνεργασίες με εγνωσμένου κύρους εκδοτικούς οίκους του εξωτερικού.

Στην ιστοσελίδα www.24grammata.com μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες.

24grammata.png

ATLANTICA

HOTELS & RESORTS

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΥΙΝΤΑ

Η "Εκπαιδευτική Ένωση" σε συνεργασία με τον οργανισμό ΚΟΥΙΝΤΑ, πραγματοποιούν τμήματα σπουδών κινηματογράφου, θεάτρου, ψυχολογίας, δημιουργικής γραφής, μουσικής, δημοσιογραφίας, πληροφορικής.

Οι απόφοιτοι Γενικού Λυκείου & ΕΠΑΛ έχουν την δυνατότητα εγγραφής για σπουδές HND, B.A, M.A & Ph.D με προγράμματα full time, part time & distance.

 

Οι απόφοιτοι μπορούν να συνεχίζουν τις σπουδές τους σε συνεργαζόμενα Βρετανικά Πανεπιστήμια στο δεύτερο ή στο τρίτο έτος σπουδών για B.A, M.A & Ph.D με προγράμματα full time, part time & distance.