top of page

Σύγχρονες αρχές προβολής προϊόντων και marketing
Κ
.Μ.

Στο πρόγραμμα αναπτύσσονται θεωρητικές και πρακτικές αρχές για την προώθηση και προβολή προϊόντων και υπηρεσιών. Αξιοποιούνται σύγχρονες κοινωνικές, ψυχολογικές και οικονομικές θεωρίες για την διακίνηση προϊόντων και τη λειτουργική οργάνωση υπηρεσιών. Εξετάζονται θέματα για τη διαμόρφωση προϊόντων και υπηρεσιών ανταγωνιστικών σε ένα παγκοσμιοποιημένο οικονομικό περιβάλλον. Προσεγγίζονται θέματα επικοινωνίας και οργάνωσης διαφήμισης με την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών και των επικοινωνιακών δικτύων. Το πρόγραμμα είναι κατάλληλο για άτομα που θέλουν να ενταχθούν ως επαγγελματίες στο χώρο προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών αλλά και για άτομα που ήδη βρίσκονται σε αυτούς τους χώρους και επιθυμούν να βελτιώσουν τις γνώσεις τους, προκειμένου να είναι πιο αποδοτικοί στο έργο τους.

Το πρόγραμμα προσφέρεται και εξαποστάσεως, μέσω της ειδικά διαμορφωμένης πλατφόρμας, που είναι προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις των ενηλίκων εκπαιδευομένων.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε άτομα που θέλουν να ενταχθούν στους οικονομικούς τομείς που σχετίζονται με το marketing αλλά και στους εν ενεργεία επαγγελματίες. Ειδικότερα, μπορούν να απασχοληθούν ως:

1. Εργαζόμενοι συνεργάτες σε εταιρίες marketing
2. Συνεργάτες- σύμβουλοι σε ειδικές διαφημιστικές εταιρίες
3. Συνεργάτες-δημιουργοί διαφημιστικών μοντέλων σε κοινωνικά δίκτυα
4. Δημιουργοί ή συνεργάτες ειδικών εταιρειών ανάληψης διαφημιστικού έργου προώθησης υπηρεσιών ή προϊόντων
5. Εκπαιδευτές σε επιμορφωτικά σεμινάρια manager εταιριών ή ιδιωτικών υπηρεσιών
6. Προωθητές προϊόντων με διάφορα μέσα σε εταιρίες
7. Διακινητές προϊόντων και υπηρεσιών σε οργανωμένους ευρωπαϊκούς ή διεθνείς οργανισμούς
8. Ελεύθεροι επαγγελματίες διαφημιστές, συνεργάτες ομίλων εταιριών, συνδικαλιστικών φορέων, ενώσεων

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ

Στα χαρακτηριστικά του προγράμματος εντάσσεται το διαβαθμισμένο μοντέλο οργάνωσης μαθημάτων, ώστε να συνδυάζεται το θεωρητικό με το πρακτικό μέρος., για να μπορεί ο σπουδαστής να σχηματίζει μια ολοκληρωμένη άποψη για την οικονομική διαδικασία, η οποία εμπεριέχει και κοινωνικο-πολιτισμικές διαστάσεις.

ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ

1. Βασικές αρχές marketing
2. Αρχές επικοινωνίας
3. Marketing και κοινωνικά δίκτυα
4. Τεχνικές διαφήμισης
5. Τεχνικές πωλήσεων
6. Ανάλυση της αγοράς
7. Διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού
8. Μεθοδολογία έρευνας
9. Καινοτομία και επιχειρηματικότητα
10. Ηλεκτρονικό εμπόριο και εφαρμογές

Διάρκεια προγράμματος: 9 μήνες

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ  ΣΤΟΧΟΙ

ΚΔΒΜ.png

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΔΙΠΛΩΜΑ

Ο απόφοιτος παίρνει βεβαίωση επιμόρφωσης Κε.Δι.Βι.Μ1, αναγνωρισμένη από τον ΕΟΠΠΕΠ και την πιστοποίηση «Marketing» από το NCFE.

Το κρατικό δίπλωμα που προσφέρει ο εκπαιδευτικός όμιλος «Εκπαιδευτική Ένωση» είναι το κλειδί που εξασφαλίζει την είσοδο των αποφοίτων του στην αγορά εργασίας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Ανοίγει τις πόρτες για μία καλύτερη και σίγουρη επαγγελματική πορεία.

Όλοι οι απόφοιτοι είναι σε θέση να κατακτήσουν κορυφαίες θέσεις τόσο στον ιδιωτικό, όσο και στον δημόσιο τομέα.

 

  • Facebook - White Circle

ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ

Εκπαιδευτικές Επισκέψεις

Τα  μαθήματα  δεν περιορίζονται στις αίθουσες διδασκαλίας, αλλά «μεταφέρονται» σε επαγγελματικούς χώρους. Προγραμματίζουμε συχνές εκπαιδευτικές επισκέψεις σε επαγγελματικούς χώρους, με σκοπό την επαφή των σπουδαστών με πραγματικές συνθήκες εργασίας. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται αφενός η γνωριμία με το μελλοντικό περιβάλλον εργασίας και αφετέρου η συλλογή εμπειριών αλλά και γνώσεων από τους επαγγελματίες του χώρου.

Σεμινάρια

Η «Εκπαιδευτική Ένωση», πέρα από την άριστη διεξαγωγή των μαθημάτων, εξασφαλίζει στους σπουδαστές της μία σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων από επαγγελματίες κάθε κλάδου, που τους βοηθούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να μάθουν σε άμεσο πρακτικό επίπεδο την επιστήμη που επέλεξαν να σπουδάσουν. Στην αρχή κάθε μήνα ανακοινώνεται το πρόγραμμα των σεμιναρίων ειδίκευσης ανά τομέα σπουδών

Συνέδρια και Ημερίδες

Στην Ένωση παρέχουμε στους σπουδαστές μας την ευκαιρία να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους, δίνοντας τους την δυνατότητα να συμμετέχουν σε συνέδρια και ημερίδες που διοργανώνουν οι συνεργαζόμενες εταιρείες, αλλά και η σχολή. 

Πρακτική Άσκηση σε Πραγματικές Συνθήκες Εργασίας

Η «Εκπαιδευτική Ένωση» προσφέρει πρακτική άσκηση σε πραγματικές συνθήκες εργασίας και ρεαλιστικά μοντέλα. Η εξάσκηση των σπουδαστών γίνεται πάνω σε πραγματικές συνθήκες εργασίας, με έμπειρους επόπτες. Η εμπειρία αυτή είναι πολύ σημαντική, καθώς αναφέρεται στο βιογραφικό σημείωμα του αποφοίτου και σηματοδοτεί την έναρξη της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας.

Υποτροφίες

Ο Όμιλός μας παρέχει στην αρχή κάθε ακαδημαϊκού έτους  υποτροφίες με βάση κοινωνικά και αξιοκρατικά κριτήρια, με στόχο να δώσουμε την ευκαιρία σε όλους τους ενδιαφερόμενους να ακολουθήσουν τις σπουδές που επιθυμούν.

Η χρηματοδότηση αφορά το πρώτο ή και το δεύτερο έτος σπουδών των ειδικοτήτων ΙΕΚ, ενώ οι πόροι προέρχονται από ίδια κεφάλαια  του Ινστιτούτου Τέχνης & Πολιτισμού P. Botsiou Institute, του «Ελληνικού Κέντρου Ερευνών Ήχου Μουσικής & Λόγου», του «Κέντρου Έρευνας Ανθρώπινων Συμπεριφορών» και του «Ελληνικού Κέντρου Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης “Κωστής Μπάλλας”».

logo-trancp.png
bottom of page