top of page

Συνεργασία Εκπαιδευτικής Ένωσης με το Studynow.gr: Προσφέροντας επιλογές στους σπουδαστές


Συνεργασία Εκπαιδευτικής Ένωσης με το Studynow.gr
Συνεργασία Εκπαιδευτικής Ένωσης με το Studynow.gr

Στην Εκπαιδευτική Ένωση, αισθανόμαστε περήφανοι που παρουσιάζουμε τα προγράμματα σπουδών μας στο Studynow.gr, μία από τις κορυφαίες πλατφόρμες για την αναζήτηση εκπαιδευτικών επιλογών στη χώρα.


Το Studynow.gr αποτελεί τη φυσική εξέλιξη του Semifind.gr, το οποίο περιλάμβανε σεμινάρια και προγράμματα σπουδών. Η αυξημένη ανάγκη για πιο περιεκτική ενημέρωση και η ταυτόχρονη αύξηση των τίτλων των προγραμμάτων σπουδών οδήγησαν στη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου και εξειδικευμένου website με προηγμένα φίλτρα αναζήτησης. Έτσι, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να βρει ακριβώς αυτό που ψάχνει εύκολα και γρήγορα γιατί το Studynow.gr δίνει τη δυνατότητα να αναζητήσει κανείς σπουδές ανά κατηγορία, όπως Τουρισμός, Επαγγέλματα Υγείας, Μόδα και Ομορφιά, Εκπαίδευση, Art & Design κ.ά.


Το Studynow.gr διαθέτει πλούσιες πληροφορίες για προπτυχιακά, μεταπτυχιακά και ΙΕΚ, παρέχοντας στους ενδιαφερόμενους ποικίλες επιλογές για να ανακαλύψουν την κατάλληλη εκπαίδευση για αυτούς. Ως ένα από τα πλέον δυναμικά αναπτυσσόμενα ΙΕΚ της χώρας, το ΙΕΚ ΕΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ καταλαμβάνει εξέχουσα θέση στην πλατφόρμα αυτή, προβάλλοντας τα προγράμματά της σε ευρύ φάσμα τομέων.


Η Εκπαιδευτική Ένωση είναι αφοσιωμένη στην εξασφάλιση της καλύτερης δυνατής εκπαίδευσης για τους μαθητές της, και η παρουσία μας στο Studynow.gr αποτελεί ένα ακόμα βήμα προς την κατεύθυνση αυτή. Ευχαριστούμε το Studynow.gr για την εμπιστοσύνη τους στην ποιότητα και την αξία των προγραμμάτων μας, καθώς και για την ευκαιρία να συνεργαστούμε και να επεκτείνουμε το πεδίο δράσης μας. Με αυτή τη συνεργασία, είμαστε σίγουροι ότι θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε ακόμα περισσότερους μαθητές να ανακαλύψουν το ταλέντο τους, να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις και να εξελιχθούν ως άτομα και επαγγελματίες.



bottom of page