top of page

Οι Υποτροφίες της Εκπαιδευτικής Ένωσης για το ακαδημαϊκό έτος 2019-'20


IEK Εκπαιδευτική Ένωση

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ

Το ΙΕΚ Εκπαιδευτική Ένωση, στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς του στον χώρο της εκπαίδευσης, καθιερώνει ένα πρόγραμμα Χρηματοδότησης/Οικονομικής Ενίσχυσης, με σκοπό να εξασφαλίσει την πρόσβαση στη Γνώση σε ακόμα περισσότερους υποψήφιους σπουδαστές.

Η χρηματοδότηση αφορά το πρώτο ή και το δεύτερο έτος σπουδών των ειδικοτήτων ΙΕΚ, ενώ οι πόροι προέρχονται από ίδια κεφάλαια.

Για το ακαδημαϊκό έτος 2019 - 2020 θα προσφερθούν: 1. Δέκα ετήσιες υποτροφίες στην ειδικότητα Προπονητής Αθλημάτων. 2. Πέντε ετήσιες υποτροφίες στην ειδικότητα Βοηθός Εργοθεραπείας. 3. Πέντε ετήσιες υποτροφίες στην ειδικότητα Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων 4. Τρεις ετήσιες υποτροφίες στην ειδικότητα Συντηρητής Έργων Τέχνης και Αρχαιοτήτων 5. Πέντε ετήσιες υποτροφίες στην ειδικότητα Φύλακας Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων. 6. Δύο ετήσιες υποτροφίες στην ειδικότητα Εφαρμοσμένες Τέχνες Χορού. 7. Πέντε ετήσιες υποτροφίες στην ειδικότητα Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης 8. Τρεις ετήσιες υποτροφίες στην ειδικότητα Ζωγραφική Τέχνη.

9. Τρεις ετήσιες υποτροφίες στην ειδικότητα Θρησκευτικός Τουρισμός και Προσκυνηματικές Περιηγήσεις.

10. Μια ετήσια υποτροφία στην ειδικότητα Τουριστικός Συνοδός.

Οι υποτροφίες θα δοθούν βάσει εισοδηματικών κριτηρίων, κοινωνικών κριτηρίων, ανεργίας. Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος είναι απαραίτητα τα αποδεικτικά που αποδεικνύουν τα παραπάνω. Επίσης, απαιτείται σύντομη έκθεση ενδιαφέροντος (έως 300 λέξεις) για το ενδιαφέρον του αιτούντος για την ειδικότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Γραμματεία στο 210-3235200, καθημερινά από τις 09:00 μέχρι τις 21:00.

bottom of page