top of page

Κε.Δι.Βι.Μ1
Μακιγιάζ

Έχεις ονειρευτεί να εργαστείς δημιουργικά στο χώρο της μόδας και της ομορφιάς; 
Το επάγγελμα του μακιγιέρ είναι από τα πιο δυνατά στο χώρο και δίνει απεριόριστες ευκαιρίες εξέλιξης και καριέρας.

Διάλεξε ανάμεσα στα προγράμματα σπουδών και γίνε ο επαγγελματίας που ονειρευόσουν.

Basic αισθητικό, που περιλαμβάνει πρωινό, απογευματινό, βραδινό και αρχές νυφικού και φωτογράφησης.

Basic επαγγελματικό, που περιλαμβάνει τα προηγούμενα έως και πλήρες νυφικό και φωτογράφηση

Full επαγγελματικό, που περιλαμβάνει τα προηγούμενα και επιπλέον θεατρικό, κινηματογράφου, τηλεόρασης, πασαρέλας, καμουφλάζ, body painting, special effects, παντομίμας, μπαλέτου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

1. Ως ελεύθεροι επαγγελματίες

2. Studio φωτογραφήσεων

3. Τηλεοπτικούς Σταθμούς

4. Κομμωτήρια

5. Ινστιτούτα Αισθητικής

6. Γυμναστήρια

7. Spa Centers

8. Επιχειρήσεις παραγωγής ή εμπορίας Καλλυντικών

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ  ΣΤΟΧΟΙ

ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Τα προγράμματα Επαγγελματικού Μακιγιάζ απευθύνονται είτε σε αρχάριους που θέλουν να γνωρίσουν και να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά στο χώρο της ομορφιάς και της μόδας, είτε σε επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν ή να ενισχύσουν τις γνώσεις και δεξιότητές τους.

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ

Τα τμήματα μακιγιάζ της ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ έχουν σχεδιαστεί ώστε να καλύπτουν κάθε ανάγκη στη βιομηχανία της μόδας και να παρέχουν στους σπουδαστές μας όλες τις ευκαιρίες ώστε να πετύχουν το στόχο τους.

Αν ονειρευόσουν να ζήσεις από μέσα τη μαγεία των fashion shows, τον κόσμο της τηλεόρασης, των φωτογραφήσεων μόδας, τώρα έχεις την ευκαιρία μέσα από τα προγράμματα πρακτικής του makeup art team της ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΔΙΠΛΩΜΑ 

Το ΙΕΚ Ένωση προσφέρει αναγνωρισμένο κρατικό δίπλωμα, που είναι το κλειδί για την επιτυχή  είσοδο των αποφοίτων του στην αγορά εργασίας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Όλοι οι απόφοιτοι είναι σε θέση να κατακτήσουν κορυφαίες θέσεις τόσο στον ιδιωτικό, όσο και στον δημόσιο τομέα, εξασφαλίζοντας μια σίγουρη επαγγελματική πορεία.

Κάθε απόφοιτος με την απόκτηση του κρατικού διπλώματος κατοχυρώνει τα επαγγελματικά του δικαιώματα, καθώς αναγνωρίζεται ταυτόχρονα από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Το Δίπλωμα Επαγγελματικής Κατάρτισης είναι αναγνωρισμένο τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρωπαϊκή Ένωση (Π.Δ. 231/29-7-98, με το οποίο ενσωματώθηκε στο ελληνικό δίκαιο η οδηγία 92/51/ΕΟΚ), ως δίπλωμα μετα-δευτεροβάθμιας επαγγελματικής κατάρτισης, επιπέδου 3+ (Ν.2009 / 1992, άρθρο 6 - Οδηγία 92/51/ΕΟΚ άρθρο 1, παράγραφος α).
Επιπλέον, ο απόφοιτος έχει την δυνατότητα να προσληφθεί στον δημόσιο τομέα μέσω του διαγωνισμού ΑΣΕΠ (Π.Δ.50 ΦΕΚ 39/5-3-01).  Οι διπλωματούχοι του ομίλου μας μοριοδοτούνται σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ με 150 μονάδες (Άρθρο 8 Ν. 3051/2002, ΦΕΚ 220/Α/20-9-02).

ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ

Υποτροφίες

Ο Όμιλός μας παρέχει στην αρχή κάθε ακαδημαϊκού έτους  υποτροφίες με βάση κοινωνικά και αξιοκρατικά κριτήρια, με στόχο να δώσουμε την ευκαιρία σε όλους τους ενδιαφερόμενους να ακολουθήσουν τις σπουδές που επιθυμούν.

Η χρηματοδότηση αφορά το πρώτο ή και το δεύτερο έτος σπουδών των ειδικοτήτων ΙΕΚ, ενώ οι πόροι προέρχονται από ίδια κεφάλαια  του Ινστιτούτου Τέχνης & Πολιτισμού P. Botsiou Institute, του «Ελληνικού Κέντρου Ερευνών Ήχου Μουσικής & Λόγου», του «Κέντρου Έρευνας Ανθρώπινων Συμπεριφορών» και του «Ελληνικού Κέντρου Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης “Κωστής Μπάλλας”».

Πρακτική Άσκηση σε Πραγματικές Συνθήκες Εργασίας

Η «Εκπαιδευτική Ένωση» προσφέρει πρακτική άσκηση σε πραγματικές συνθήκες εργασίας και ρεαλιστικά μοντέλα. Η εξάσκηση των σπουδαστών γίνεται πάνω σε πραγματικές συνθήκες εργασίας, με έμπειρους επόπτες. Η εμπειρία αυτή είναι πολύ σημαντική, καθώς αναφέρεται στο βιογραφικό σημείωμα του αποφοίτου και σηματοδοτεί την έναρξη της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας.

Please reload

Σεμινάρια

Η «Εκπαιδευτική Ένωση», πέρα από την άριστη διεξαγωγή των μαθημάτων, εξασφαλίζει στους σπουδαστές της μία σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων από επαγγελματίες κάθε κλάδου, που τους βοηθούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να μάθουν σε άμεσο πρακτικό επίπεδο την επιστήμη που επέλεξαν να σπουδάσουν. Στην αρχή κάθε μήνα ανακοινώνεται το πρόγραμμα των σεμιναρίων ειδίκευσης ανά τομέα σπουδών.  

Εκπαιδευτικές Επισκέψεις

Τα  μαθήματα  δεν περιορίζονται στις αίθουσες διδασκαλίας, αλλά «μεταφέρονται» σε επαγγελματικούς χώρους. Προγραμματίζουμε συχνές εκπαιδευτικές επισκέψεις σε επαγγελματικούς χώρους, με σκοπό την επαφή των σπουδαστών με πραγματικές συνθήκες εργασίας. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται αφενός η γνωριμία με το μελλοντικό περιβάλλον εργασίας και αφετέρου η συλλογή εμπειριών αλλά και γνώσεων από τους επαγγελματίες του χώρου.

Συνέδρια και Ημερίδες

Στην Ένωση παρέχουμε στους σπουδαστές μας την ευκαιρία να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους, δίνοντας τους την δυνατότητα να συμμετέχουν σε συνέδρια και ημερίδες που διοργανώνουν οι συνεργαζόμενες εταιρείες, αλλά και η σχολή. 

Please reload

bottom of page