top of page

Η Τέχνη Ζωντανεύει, από τις σπουδάστριες του ΙΕΚ Χορός!



Με μεγάλη χαρά σας παρουσιάζουμε την ετήσια εκπαιδευτική παράσταση της ειδικότητας ΙΕΚ "Εφαρμοσμένες Τέχνες Χορού", "Η Τέχνη Ζωντανεύει". Οι σπουδάστριες έχουν εργαστεί ασταμάτητα και με πάθος για να δημιουργήσουν αυτό το μοναδικό χορευτικό έργο, που υπόσχεται να μας καταπλήξει όπως και η περσινή τους παράσταση.


Η παράσταση "Η Τέχνη Ζωντανεύει" αποτελεί μια τιμή στην τέχνη και στη δύναμή της να μεταδίδει ανθρώπινες εμπειρίες και συναισθήματα. Μέσω της χορευτικής τέχνης, η παράσταση μετατρέπει τα στατικά έργα τέχνης σε κινούμενες, ζωντανές εικόνες, αναδεικνύοντας τη δυναμική και οργανική φύση της τέχνης και την ικανότητά της να προσεγγίσει την ανθρώπινη εμπειρία από πολλές διαφορετικές πλευρές.


Κάθε σκηνή στην παράσταση αντιπροσωπεύει ένα διαφορετικό έργο τέχνης ή θέμα, από ζωγραφική και γλυπτική μέχρι λογοτεχνία, δίνοντας έμφαση στην ευρύτητα των τέχνης. Μέσω του χορού, οι ερμηνευτές δίνουν "ζωή" σε αυτά τα έργα τέχνης, παρουσιάζοντας τα θέματα και τα συναισθήματά τους σε μια νέα, δυναμική μορφή.


Σας προσκαλούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας στο Θέατρο Αλκμήνη, στις 14 Ιουνίου, στις 21:30. Η παράσταση είναι δωρεάν, αλλά η κράτηση θέσης είναι απαραίτητη λόγω των περιορισμένων θέσεων.

Για να κάνετε κράτηση, επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.edu-enosi.gr/events/e-techne-zontaneuei




Υπατίας 6, 105 56 Αθήνα |


Το Ι.ΙΕΚ "ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ" είναι αναγνωρισμένο από Γ.Γ.Δ.Β.Μ. / Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.,

Αρ. Αδείας ΙΕΚ 156127/Κ1/20-9-17, ΦΕΚ 3360/Β'/22-9-17

bottom of page