Περιορισμένες θέσεις
Μικρός αριθμός εκπαιδευομένων για κάθε τμήμα

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2 "Εκπαιδευτική Ένωση"  είναι αδειοδοτημένο από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., Επίσημο Φορέα του Υπουργείου Παιδείας (Κωδικός αδείας: 192083980)

 

Εκπαιδευτής Σκύλων

Κε.Δι.Βι.Μ2

Σύντομα, με νέο εμπλουτισμένο πρόγραμμα σπουδών.

Το πρόγραμμα προσφέρεται δια ζώσης 
Gatehouse-600x289.png

Το ΜΟΝΟ στην ΕΛΛΑΔΑ πρόγραμμα που είναι πιστοποιημένο από τον κορυφαίο Βρετανικό Φορέα Πιστοποίησης Gatehouse Awards

BRAND1.png
web-logo-ΚΔΒΜ.png

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ  ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ

Η Βεβαίωση Σπουδών που παρέχει ο εκπαιδευτικός όμιλος «Εκπαιδευτική Ένωση» είναι πιστοποιημένη από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., τον Επίσημο Φορέα του Υπουργείου Παιδείας.

Επίσης, παρέχεται πιστοποίηση από τον Βρετανικό φορέα πιστοποίησης INNOVATE AWARDING BODY. 

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος παρέχονται:

  • Πιστοποιητικό 400 ωρών (Κέντρο δια βίου μάθησης 2 «Εκπαιδευτική Ένωση}

  • Ψηφιακό και έντυπο υλικό για όλες τις ενότητες του προγράμματος

  • Δυνατότητα εκπόνησης Τελικής εργασίας, υπό την επίβλεψη των εκπαιδευτών

  • Workshops

  • Σύνταξη βιογραφικού σημειώματος

  • Δημιουργία προσωπικού φακέλου

  • Τεχνική υποστήριξη

  • Συμβουλευτική σταδιοδρομίας

  • Facebook - White Circle

ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ

Εκπαιδευτικές Επισκέψεις

Τα  μαθήματα  δεν περιορίζονται στις αίθουσες διδασκαλίας, αλλά «μεταφέρονται» σε επαγγελματικούς χώρους. Προγραμματίζουμε συχνές εκπαιδευτικές επισκέψεις σε επαγγελματικούς χώρους, με σκοπό την επαφή των σπουδαστών με πραγματικές συνθήκες εργασίας. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται αφενός η γνωριμία με το μελλοντικό περιβάλλον εργασίας και αφετέρου η συλλογή εμπειριών αλλά και γνώσεων από τους επαγγελματίες του χώρου.

Σεμινάρια

Η «Εκπαιδευτική Ένωση», πέρα από την άριστη διεξαγωγή των μαθημάτων, εξασφαλίζει στους σπουδαστές της μία σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων από επαγγελματίες κάθε κλάδου, που τους βοηθούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να μάθουν σε άμεσο πρακτικό επίπεδο την επιστήμη που επέλεξαν να σπουδάσουν. Στην αρχή κάθε μήνα ανακοινώνεται το πρόγραμμα των σεμιναρίων ειδίκευσης ανά τομέα σπουδών

Συνέδρια και Ημερίδες

Στην Ένωση παρέχουμε στους σπουδαστές μας την ευκαιρία να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους, δίνοντας τους την δυνατότητα να συμμετέχουν σε συνέδρια και ημερίδες που διοργανώνουν οι συνεργαζόμενες εταιρείες, αλλά και η σχολή. 

Πρακτική Άσκηση σε Πραγματικές Συνθήκες Εργασίας

Η «Εκπαιδευτική Ένωση» προσφέρει πρακτική άσκηση σε πραγματικές συνθήκες εργασίας και ρεαλιστικά μοντέλα. Η εξάσκηση των σπουδαστών γίνεται πάνω σε πραγματικές συνθήκες εργασίας, με έμπειρους επόπτες. Η εμπειρία αυτή είναι πολύ σημαντική, καθώς αναφέρεται στο βιογραφικό σημείωμα του αποφοίτου και σηματοδοτεί την έναρξη της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας.

Υποτροφίες

Ο Όμιλός μας παρέχει στην αρχή κάθε ακαδημαϊκού έτους  υποτροφίες με βάση κοινωνικά και αξιοκρατικά κριτήρια, με στόχο να δώσουμε την ευκαιρία σε όλους τους ενδιαφερόμενους να ακολουθήσουν τις σπουδές που επιθυμούν.

Η χρηματοδότηση αφορά το πρώτο ή και το δεύτερο έτος σπουδών των ειδικοτήτων ΙΕΚ, ενώ οι πόροι προέρχονται από ίδια κεφάλαια  του Ινστιτούτου Τέχνης & Πολιτισμού P. Botsiou Institute, του «Ελληνικού Κέντρου Ερευνών Ήχου Μουσικής & Λόγου», του «Κέντρου Έρευνας Ανθρώπινων Συμπεριφορών» και του «Ελληνικού Κέντρου Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης “Κωστής Μπάλλας”».

logo-trancp.png