top of page

24γράμματα, καλώς ορίσατε!



Η Εκπαιδευτική Ένωση επικυρώνει μια συνεργασία στρατηγικής σημασίας με τις εκδόσεις 24γράμματα.


Η συνεργασία της Εκπαιδευτικής Ένωσης με τις εκδόσεις 24γράμματα παρέχει στους σπουδαστές τη δυνατότητα να έρθουν σε άμεση επαφή με τον κόσμο των εκδόσεων, να γνωρίσουν το πραγματικό περιβάλλον εργασίας και να τους δοθούν νέες ευκαιρίες και περισσότερες προοπτικές για άμεση ένταξη στην αγορά εργασίας.

Ο εκδοτικός οίκος παρέχει εξειδικευμένα workshop με τους συγγραφείς, επιμελητές, μεταφραστές και διορθωτές του, καθώς και εξασφαλισμένη πρακτική άσκηση στις ειδικότητες "Δημιουργική Γραφή" και "Λογοτεχνική Μετάφραση, Διόρθωση και Επιμέλεια Κειμένων". Στους αποφοίτους παρέχεται η δυνατότητα μόνιμης συνεργασίας με τον εκδοτικό οίκο και δυνατότητα έκδοσης των έργων τους.

Οι εκδόσεις 24γράμματα εδρεύουν στο Χαλάνδρι και εκδίδουν ανά έτος περίπου 70 τίτλους όλων των θεματικών ενοτήτων (πεζογραφία, ποίηση, θέατρο, μελέτες, εκπαίδευση και παιδική λογοτεχνία). Διαθέτουν ακόμη αίθουσα Τέχνης, όπου παρουσιάζονται βιβλία, δίδονται διαλέξεις, μουσικές θεατρικές εκδηλώσεις, εκθέσεις ζωγραφικής κ.ά. Ως σήμερα έχουν εκδοθεί περισσότεροι από 420 τίτλοι έγκριτων Ελλήνων και ξένων συγγραφέων.

Αξιοσημείωτες είναι οι συνεργασίες με εγνωσμένου κύρους εκδοτικούς οίκους του εξωτερικού. Στην ιστοσελίδα www.24grammata.com μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες.

bottom of page